Outdoortraining

Deze outdoortrainingen, waarin je nadenkt over jouw ‘binnen’, vinden bewust buiten plaats, in een sociaal veilige omgeving. Je gaat alleen of met een team met mij een stuk mountainbiken, hiken of de trimbaan op. Fysiek word je helemaal afgemat, maar je komt uiteindelijk tot rust tijdens een goed verzorgde picknick in de frisse buitenlucht.

Outdoortraining Mountainbikeclinic

Mountainbike is de sport waarin je individueel je fysiek en mentaal op de proef kan stellen.

Het is de bedoeling om veilig te rijden. We beginnen met een goede clinic waarin je alle basistechnieken leert om te kunnen biken. Daarna gaan we het terrein op. Dat kan door geheel Nederland. Door middel van cliffhangers houden we je tijdens de tocht ook mentaal bezig en gaan we bewustwording creëren dat fysieke gezondheid en mentale gezondheid in balans moeten zijn om optimaal te kunnen presteren. De doelstelling is verder om elkaar te leren kennen als trainee en trainer en om op basis van vertrouwen een goede training te houden.

Clinics zijn ook los te bestellen van andere modules. Je kan deze tochten combineren met een overheerlijke picknick.

  Bekijk een sfeerimpressie van de mountainbikeclinic

Outdoortraining Hiken

Steeds vaker hoor of lees je over hiken of hiking. Hiking is genieten van een lange wandeling die meestal plaatsvindt in de natuur. Je doet het voor je plezier en uiteraard ook voor de ontspanning. Steeds meer mensen vallen voor de sport hiken, omdat je de sport kunt beoefenen met zoveel mensen als je zelf wilt van 1 tot… Hiken kan goed zijn voor de samenhorigheid en voor het teamgevoel. Hiken is dus een goed bedrijfsuitje. Of je nu gaat hiken met 10 mensen of met 20 mensen, een goede ambiance is verzekerd en er bestaan altijd leuke plekjes om rond te gaan wandelen. Deze manier van hiken combineren we met een gezonde picknick

Deze wandeling is ook los te bestellen van een indoor module.

Outdoortraining trimbaan

Deze training is een ideale mix tussen hoge intensiviteitstraining en een relaxte wandeling. Een trimbaan is een rondgaand parcours van meestal enkele kilometers lang in het bos, een park of recreatiegebied. Op gezette afstanden vind je gymnastiektoestellen, waarmee je je conditie kan trainen. Het is de bedoeling dat de afstand tussen de toestellen joggend of wandelend wordt afgelegd. Meestal wordt door middel van borden aangegeven welke lichamelijke oefeningen je kan doen met behulp van de toestellen en hoe vaak, waarbij meestal ook diverse moeilijkheidsgraden worden aangegeven.

Een mooie kans om als team of met verschillende afdelingen een kleine competitie op te zetten om elkaar beter te leren kennen en allerlei werkoefeningen in een praktisch verband uit te werken. Na de actie is er tijd om samen een heerlijk picknick te gebruiken.

Het trimbaanevenement is ook zonder andere modules af te nemen.


Impressie Mountainbike Clinic