Over

IJskes Power Consult is gespecialiseerd in coaching, teambuilding en gedragsverandering bij mensen. Na het volgen van de opleiding tot sales en communicatietrainer bij een gerenommeerd trainingsbureau heeft Ruben IJskes besloten zijn vaardigheden als trainer en zijn jarenlange ervaring op het gebied van sales, management en gedragsverandering, in te gaan zetten voor het verbeteren van de prestaties van anderen.

IJskes Power Consult traint en coacht mensen vanuit een waarderend kader omdat dit de beste resultaten oplevert voor zowel de individuele persoon als de prestaties van de diverse commerciële organisatie. Wij creëren een sociaal veilige omgeving waarbinnen de trainer en trainees elkaar leren kennen en vertrouwen. Zodra je fysiek in orde bent zal je op mentaal vlak ook het nodige brengen en daarom nemen wij mensen mee naar buiten toe voor een outdoor activiteit. We zullen in deze activiteit een brug bouwen naar de training dus het is een noodzakelijk onderdeel. Dit proces is verder nodig om mensen te verleiden zich open te stellen naar en voor elkaar.

IJskes Power Consult gelooft in duurzame verandering via duurzame relaties. Daarom leveren we trainees kosteloos na de training één tot drie vervolggesprekken als dat voor hun individuele leeropgave zinvol is.

IJskes Power Consult staat voor duurzaam en gericht ontwikkelen binnen een sociaal veilige context. Investeren in een training van IJskes Power Consult is een investering in elkaar en een beter bedrijfsresultaat.

Het unieke van mij als coach is dat ik je train op basis van aanwezige kwaliteiten.
Ruben IJskes