Over Ruben

Wie ben ik?

Op mijn zestiende begon ik te werken in de sales. Jarenlang bouwde ik merken op, maakte ik bedrijven groot en was ik verantwoordelijk voor een aantal overnames. Hoe succesvol ik daar ook in was, al in mijn jonge twintiger jaren wist ik dat mijn toekomst in het trainen van mensen zou liggen.

Toen ik een aantal jaar geleden vastliep in mijn werk, borrelde die droom weer op. Dat was het moment waarop ik besloot meer te doen met mijn talent en de opleiding tot sales- en communicatietrainer bij Kenneth Smit te volgen.

Onder de naam IJskes Power Consult train en coach ik mensen op het gebied van communicatie, sales en management. Ik geef mijn trainingen met veel gedrevenheid en weet mijn trainees in beweging te zetten. Ik garandeer je: mijn enthousiasme werkt aanstekelijk!

Naast de power die je ongetwijfeld zult voelen, kom ik inhoudelijk óók met een goed verhaal. Mijn eerder verworven ervaringen in de sales zet ik daarbij in.

De kernboodschap van mijn verhaal is altijd: Hoe communiceer je? En het doel? Jouw prestaties verbeteren.

Ik ben gespecialiseerd in coaching, teambuilding en gedragsverandering. En geloof erg in het coachen van mensen door te doen. Een outdoortraining is daar een perfect instrument voor.

IJskes: ‘Het unieke van mij als coach is dat ik je niet eerst afbrandt en daarna weer opbouw. Vanuit een waarderend kader bouw ik je direct weer op. De kwaliteiten die je al hebt, pakken we op of vullen we aan. Deze aanpak levert de beste resultaten op. Niet alleen voor jou, maar voor de hele verkooporganisatie.’


Ik geef mijn trainingen met veel gedrevenheid en weet mijn trainees in beweging te zetten. Ik garandeer je: mijn enthousiasme werkt aanstekelijk!