Open training

Als ondernemer en sales/communicatie-medewerker moet je altijd scherp zijn. Maar hoe kom je aan klanten? Wat kun je eraan doen als je het lastig vindt om nieuwe relaties aan te knopen en altijd maar aardig gevonden wilt worden? Wat als het tegenzit en je ‘nee’ te horen krijgt? Dan pas ga je je vak echt uitoefenen en begint het verkopen!

IJskes Power Consult ondersteunt je tijdens een basiscommunicatie- of sales-cursus. Hij leert je hoe je een telefonisch gesprek voert, hoe je klanttypes herkent en daar je voordeel mee kunt doen. Hoe je jouw succes niet van anderen laat afhangen, maar in charge bent van je eigen succes en weer het heft in eigen handen neemt.

Deze training is een investering in jezelf, die je individueel kunt afnemen bij IJskes Power Consult. Of je schrijft je in voor de training waarbij 5 tot 6 ZZP-ers bij elkaar komen en je niet alleen samen met deze ZZP-ers de kosten deelt, maar tegelijk een platform hebt om te netwerken.

In deze open training gaan we de combinaties maken met eerst een outdoortraining waarin trainees en trainer elkaar leren kennen. We zijn immers een aantal dagen met elkaar onderweg en wederzijds vertrouwen is dan zeer belangrijk. Daarvoor moet je investeren in de ander en bereid zijn om je open te stellen. Vanuit deze basis zullen we veel van elkaar leren.

Resultaten van deze training Ondernemer is weer scherp Meer omzet Meer klanten Nieuw netwerk Nieuwe potenti?le klanten Meer marge Heldere visie en missie